22 Temmuz 2015 Çarşamba

Eloise Mumford 'Karanlığın Elli Tonu' Hakkında Konuşuyor

Grinin Elli Tonu filminde Anastasia’nın oda arkadaşı Kate’i canlandıran Eloise Mumford yeni film Karanlığın Elli Tonu ile ilgili ipuçları verdi.

Karanlığın Elli Tonu ile ilgili ipucu Kate Kavanagh rolündeki Eloise Mumford’dan geldi.

Şimdi sıra yeni film Karanlığın Elli Tonu'na geldi!

Jamie Dornan ve Dakota Johnson’ın Christian Grey ve Anastasia Steele rollerine geri döneceği bildiğiniz gibi belli oldu. Şarkıcı Rita Ora da Christian Grey’in kardeşi Mia Grey rolüne geri dönecek. 10 Şubat 2017 tarihinde beyaz perdede izleyicisiyle buluşacak olan Karanlığın Elli Tonu hakkında Kate Kavanagh rolündeki Eloise Mumford, Glamour isimli dergiye konuştu.

Grinin Elli Tonu filminin devamı olacak Karanlığın Elli Tonu filmi ile ilgili hayranların merak ettiği sorulara cevap veren Kate Kavanagh rolündeki Eloise Mumford: "Oyuncu ekibini yeniden görmek için sabırsızlanıyorum. Harika bir aile olduk ve bu filmi çekmek birbirimizi bağlayan bir tecrübe oldu… İkinci filmde Kate Kavanagh, Ana ve Christian arasındaki ilişkinin nasıl olduğunu keşfedecek, ve bu onun için ve arkadaşları için önemi büyük bir an. Şüphesiz, Kate oldukça koruyucu bir arkadaş ve tutkulu bir insan." açıklamasını yaptı.

Aynı zamanda Sam Taylor-Johnson’ın ayrılışı hakkında yorum yapan Mumford, "Onu orada görememek çok zor olacak ancak her zaman ileri bakmamız gerek. (Ama) doldurulması zor bir boşluk," sözlerini de ekledi.

Karanlığın Elli Tonu filminin vizyona girmesine bir yıldan daha fazla var. Ancak Grinin Elli Tonu efsanesini Christan'ın gözünden anlatan yeni "Grey" kitabı şimdiden rekor kırdı. 

Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder