28 Haziran 2014 Cumartesi

Eloise Mumford Grinin Elli Tonu ve Jamie Hakkında Konuştu

'Fifty Shades of Grey'de Anastasia Steele'in ev arkadaşını (hani şu hasta olduğu için kendisi yerine Ana'yı Christian Grey'le röportaj yapmaya gönderen tip) canladıran Eloise Mumford, yönetmen Sam Taylor-Johnson'ın her şeyi çok iyi idare ettiğini söylüyor.

Yeni aksiyon filmi 'Drones'un tanıtımları sırasında konuşan Mumford, "O [Sam] inanılmaz harika bir yönetmen," diyor. "En başından beri filmin estetik ve artistik olacağını biliyordum. Aynı zamanda filmin görüntü yönetmenliğini de Seamus McGarvey yapıyor. Kendisi Anna Karenina'yı çekti. Film çok güzel olacak." 

Ayrıca, "Nihayetinde bu hikaye gerçekten romantik ve bir aşk hikayesini konu alıyor film her şeyden çok buna odaklanacak," diye de ekliyor. 

Daha fazla detay vermek konusunda sessiz kalan Mumford, "Keşke söyleyebilsem fakat bildiğiniz gibi hepimiz sessizliğimizi korumak konusunda yemin ettik," diyor. 

Fakat yine de Mumford'un Dakota Johnson ve Jamie Dornan için "Ana ve Christian'ı canlandırabilecek en mükemmel çift" dediğini bildirmekten mutluluk duyarız.

Çeviri/Kaynak: JamieDornanTR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder