31 Aralık 2014 Çarşamba

Luke Grimes Flaunt Dergisine Poz Verdi + Yeni Röportaj


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Luke Grimes, cana yakın bir herif. Çekim için yıpranmış kot pantolon ve fit bir kazak giyiyor, saçları şekillendirilmiş ve yüzünde hafif bir sakal var. Beachwood Kanyonu'nda bir yerdeyiz, verandada oturmuş kahvemizi içiyoruz. Grimes oldukça rahat, sandalyesinde sallanıyor, gelip geçen dostlarına selam veriyor.

Ama Luke Grimes yakışıklı olmasına rağmen bildiğiniz Hollywood oyuncularına pek benzemiyor. Tamam, önümüzdeki günlerde onu Grinin Elli Tonu'nda Christian Grey'in kardeşi Elliot Grey ve yeni Clint Eastwood filmi American Sniper'da Bradley Cooper'ın rol arkadaşı olarak göreceğiz fakat Bay Grimes'i asla yıldız dünyasında görmeyi hayal edemiyorsunuz.

Grimes aynı zamanda Grinin Elli Tonu'nda Christian Grey seçmelerine katılması için davet almış ama bunu reddetmiş. "Sadece o rol bana uygun değildi ve bundan emindim. İnsanları hayal kırıklığına uğratacağım bir konuma düşmek istemiyordum çünkü onların benden istediği performansı ortaya koyamazdım." Jamie Dornan'ın bu rol için en doğru adam olduğunu düşünüyor. "O, benden daha cesur."

Fakat ardından Elliot rolü için teklif geldiğinde bunu memnuniyetle kabul etmiş; çünkü Sam Taylor-Johson'ın daha önceki filmlerine büyük bir hayranlığı varmış. "Çektiği kısa film [Love You More] inanılmazdı," diyor.

*Çeviri blogumuza aittir.
Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder