10 Haziran 2015 Çarşamba

Dylan Neal 'Grinin Elli Tonu' Çekimleri Hakkında Konuştu


Grinin Elli Tonu oyuncularından Dylan Neal, yönetmen Sam Taylor-Johnson'ın filmi nasıl çektiği hakkında bilgiler verdi. Karanlığın Elli Tonu filminde yönetmen koltuğunda göremeyeceğimiz Sam Taylor-Johnson, bakın görev başında nasılmış!

İzlenme rekorları kıran ve büyük gişe başarısıyla gündemden düşmeyen Grinin Elli Tonu filminin yönetmeni Sam Taylor-Johnson, filmi nasıl çekti?

Serinin ikinci filminin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yönetmenin kim olacağı henüz belli değil. Filmin oyuncularından Dylan Neal serinin ilk filminin yönetmeni ile ilgili açıklamalarda bulundu. Neal, filmde Dakota Johnson'ın canlandırdığı Anastasia Steele karakterinin üvey babası Bob Adams rolündeydi. Dylan Neal, Dakota Johnson ile çalışmaktan büyük bir zevk aldığını da dile getirdi. "Dakota gerçekten çok güzeldi," sözlerini söyleyen oyuncu kendi sahnelerinin oldukça basit sahneler olduğunu da ekledi.

Serinin ikinci filmi olacak Karanlığın Elli Tonu filminin yönetmen koltuğunu istemeyen Sam Taylor-Johnson hakkında da açıklamalar yapan Neal, kendisinin filmi çekerken oldukça rahat olduğunun altını çizdi.

Dylan Neal Grinin Elli Tonu yönetmeni Sam Taylor-Johnson ile ilgili şu sözleri söyledi: ''Sam filmi çekerken oldukça rahat görünüyordu. İyi bir espri anlayışı olan hoş bir kadın. Bu ince elenip sık dokunan filmi yönetirken gerçekten rahattı." 2017 yılında vizyona girecek olan Karanlığın Elli Tonu filminde yer alıp almayacağını bilmediğini söyleyen Dylan Neal, çoklu film sözleşmesi imzalamadığı için pişmanlığını dile getirdi: "Bob karakterinin ikinci filmde olup olmadığını bilmiyorum ama üçüncü kitapta var. Ama kitapların filmle birebir gidip gitmediği konusunda hiçbir bir bilgim yok."

Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder