18 Mart 2016 Cuma

Bella Heathcote 'Karanlığın Elli Tonu' ve Jamie Dornan Hakkında Konuştu


Bella Heathcote, Karanlığın Elli Tonu'nun hali hazırda kemikleşmiş oyuncu kadrosuna sonradan dahil olmanın kendisini endişelendirdiğini söylese de işler tahmin ettiği gibi olmamış.

"Hali hazırda birbirini tanıyan insanların arasına sonradan katılmak beni biraz endişelendirmişti, tıpkı okuldaki yeni çocuk gibi hissediyordum ama herkes beni çok hoş karşıladı, hepsi çok sevecen ve komik insanlar. Sette acayip pozitif bir hava var, hiç beklediğim gibi değildi."

"İlk film çok iyi gişe yaptığı için ikinci filmde herkes daha rahat gibi geldi. Bu ekibin arasında bulunmak gerçekten çok güzel."

Heathcote, Karanlığın Elli Tonu'nda Jamie Dornan'ın canlandırdığı Christian Grey'in eski itaatkarı Leila Williams'ı canlandıracağı için şansı sayılırken kendisi, inanılmaz yakışıklı olan Jamie Dornan'a karşı profesyonel kalmakta zorlanmamış.

"Komik aslında, çünkü Jamie hiç öyle biri değil. O oldukça rahat, komik bir İrlandalı işte. Onu seksi olarak görmek garip ama insanları anlayabiliyorum çünkü o çok yakışıklı."

People 
Çeviri blogumuza aittir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder