11 Ağustos 2016 Perşembe

Jamie Dornan 'Good Morning America' Programına Katıldı ve 'Grinin Elli Tonu' Devam Filmlerinden Söz Etti (5 Ağustos)


Jamie, Anthropoid'i örnek göstererek, onu ciddi rollere sürükleyen şeyin Grinin Elli Tonu olduğuna gönderme yapıyor: "Sanırım bir aktör olarak sizi zorlayacak şeyleri harmanlarsınız ve hep aynı rollerde boy göstermek istemezsiniz. Tercihimdeki etkenlerden biri kesinlikle buydu."

Grinin Elli Tonu devam filmlerinin çekimleri bitmiş olsa da ikinci film önümüzdeki yılın başına kadar vizyona girmeyecek. "Serinin ikinci ve üçüncü filmlerinin çekimlerini tamamladık. Böyle yapmak çok daha mantıklıydı. Setteki enerjiyi korumak adına bu herkes için daha iyi oldu."

Ayrıca Jamie, "Film yapmak zor ve sıkıcı bir iş. Yanlış anlaşılmasın tabii, çünkü bundan çok daha zor meslekler var. Ama film çekmek çok fazla enerji istiyor ve her ikisini aynı anda çekmek bence herkese daha mantıklı geldi." diyor. Bu durumun performansını da iyi yönde etkilediğini belirtiyor ve [seri filmlerde ve dizilerdeki] uzun araların ardından "Tekrar bir şeye motive olmak ve karaktere bürünmek bazen zor olabiliyor," diyor.

Rol arkadaşı Dakota Johnson'la ilgili de şunları söylüyor: "Birlikte çok eğlendik. Dakota komik biri. Bu çılgın macerayı beraber atlattık. Durumu kolaylaştıran birinin yanımda, bu işin içinde benimle olmasından dolayı minnettarım. Çünkü anlaşamasaydık bu macera çok farklı olurdu."

Çeviri: JamieDornanTurkey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder