21 Temmuz 2014 Pazartesi

Charlie Hunnam 'Grinin Elli Tonu' ve Jamie Dornan Hakkında Konuştu


Grinin Elli Tonu'nun ilk fragmanı bu hafta yayınlanacak ve Christian Grey rolüne ilk seçilen isim, Charlie Hunnam filmin tamamını izlemek için sabırsızlandığını söylüyor.

Pazar gecesi Fox kanalının Amerikalı TV Eleştirmenleri Birliği 2014 Tanıtım Turu partisine katılan 34 yaşındaki oyuncu, artık projenin bir parçası olmasa da filme olan inancının tam olduğunu dile getiriyor.

"Filmi izlemek için gerçekten heyecanlıyım. Projeye cidden çok bağlanmıştım, Sam [Taylor-Johnson] ile çalışmayı ve karakteri canlandırmayı çok istiyordum. Filmi çok merak ediyorum." 

Hunnam, yazar E. L. James'in eserini "mommy porn" olarak tanımlamanın haksızlık olduğunu da ekliyor.


"İnsanlar kitap hakkında böyle şeyler söylediklerinde esere haksızlık ettiklerini düşünüyorum," diyor. "[E. L. James'in] yarattığı eser çok yönlü bir dinamizme sahip ve insanların çekindiği bir konuyu size her yönüyle sunuyor... Açıkçası yaptığı iş çok zekice."

Sons of Anarchy'de rol alan aktör, Grinin Elli Tonu'nda Christian Grey rolünü canlandıracağı açıklandıktan bir ay sonra projeden ayrıldığını belirtiyor.

Universal Pictures ve Focus Pictures, Hunnam'ın hazırlık sürecinin dizi projesi yüzünden aksayacağını bildirmişti. Projeden ayrıldığı açıklandıktan kısa bir süre sonra aktörün yerine Jamie Dornan getirildi.

Hunnam projeden ayrılmak zorunda kalışının "kalbini fazlasıyla kırdığını" itiraf ediyor.

"Projeden ayrıldığımdan beri sözlerime inanılmadı... fakat her şey aynen söylediğimiz gibi. Projede yer alamadım çünkü zamanlamamız uyuşmuyordu. Bu kadar basit."

Hatta aktör merak eden hayranlar için deneme çekiminin DVD ekstrası olarak yayınlanmasını isteyebileceğini de belirtiyor.

Hunnam, Dornan benden "çok daha iyi görünüyor ve çok daha seksi," diyor.

"Rolüme zorlama bir cazibe katmam gerekebilirdi fakat inanın bana [Jamie] bunu çok güzel başarıyor."

Çeviri: JamieDornanTR
Kaynak 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder