12 Temmuz 2014 Cumartesi

'Grinin Elli Tonu' Neredeyse Dizi Mi Oluyordu?

THR: 2015'de vizyona girecek olan film uyarlaması ortaya çıkmadan önce Starz kanalının CEO'su Chris Albercht, Universal'a E L James'in ünlü seri kitabı Grinin Elli Tonu'nu 3 sezonluk bir diziye uyarlama teklifinde bulunmuş.

Eh, muhtemelen bu asla gerçekleşmeyecek bir durum fakat yine de teklif masaya bırakıldı. Televizyon Eleştirmenleri Birliği'nin basın konferansında Starz'ın Cuma günü gerçekleştirdiği panel esnasında kanalın CEO'su Chris Albrecht bir zamanlar E L James'in ünlü S&M romanını 3 sezon halinde beyaz ekrana taşımak için gönüllü olduklarını açıkladı. Albrecht, Starz'ın yeni dizisi, Diana Gabaldon'un daha az sapıkça olan romanından uyarlanan Outlander'dan bahsederken konu açıldı."Eğer kitabı (Grinin Elli Tonu) okuduysanız bunun sadece bir dizi olabileceğini anlarsınız," diyor yeni proje materyali hakkında. "Universal'ı arayıp 'Sizi üç yıllık bir dizi teklifim var. Hadi gelin Grinin Elli Tonu'nu dizi yapalım' diyen adam benim. Ama insanlar her şeyi film olarak hayal ediyor, yazarlar da keza öyle. Son döneme kadar filmler en nadide mücevher olarak görülürdü, artık öyle değil."

Universal ile görüşmelerini ne kadar ileriye taşıyabildiği konusunda kendisini sıkıştırdığımızda Albretch "Şirketin yetkililerini tanıyorum," diyor. "Düşüncelerimi dinleme kibarlığını gösterdiler."

Çeviri blogumuza aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder