13 Ağustos 2014 Çarşamba

Senarist Kelly Marcel Jamie Dornan ve Grinin Elli Tonu Hakkında Konuşuyor!

 

Bir seks sahnesi yazmanın ne kadar zor olduğu -banyo sahnesinden bir alıntıyla- sorulduğunda, Reza Aslan kitaptan şöyle bir bölüm okuyor: "Mmmm... Christian aynı anda hem yumuşak hem de sert biri, aynı kadifeye sarılmış çelik gibi, şaşırtıcı bir şekilde tadına doyulmaz, esprili ve tatlı dilli. Benim kendi Christian Grey esanslı lolipopum o."

Kelly Marcel gülüyor ve şöyle diyor: "Ana, "Sen benim lolipopumsun." diyor Christian'a. O cümleyi filmde kullandık, çok yaratıcı. Anlaşılan o ki Jamie ve Dakota o sahneyi mükemmel oynamışlar. Açıkça görülüyor ki Jamie aynı anda hem nazik hem de sert olma konusunda mükemmel. Bir aktör için nasıl zordur bu! Kesinlikle bir Oscar kazanacak!"

Ama, "Christian Grey'in lolipopu" ekrana nasıl yansıtılabilir ki? Kelly, o sahnenin çok özel ve betimleyici olması gerektiğini, senaryoya sadece "Seviştiler" yazıp, geçemeyeceğini ve bazen utandırıcı bir şekilde detayları açıklamak gerektiğini söylüyor. "Şu bir gerçek ki, her şeyin ayrıntılarını vermek zorundaydım. Ve bir masada, etrafında 12 kişiyle not almak gerçekten çok utandırıcıydı."


Çeviri: JamieDornanTR
Kaynak 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder