14 Mart 2015 Cumartesi

Jamie Dornan: 'Karanlığın Elli Tonu'nun Çekimleri Büyük İhtimalle 2016 İlkbahar'ında Başlayacak"

Grinin Elli Tonu'nun yıldızı Jamie Dornan, eşi izin vermediği için serinin devam filminde rol almayacağına dair çıkan dedikoduları "Bir yerlerinden uyduruyorlar," diyerek yalanladı.

Filmde gizemli milyarder Christian Grey rolünü canlandıran Dornan, Grey'in baştan çıkardığı kadın kahraman Anastasia Steele'e hayat veren, rol arkadaşı Dakota Johnson ve kendisinin devam filmleri için de imza attıklarını söyledi.

Dornan, Karanlığın Elli Tonu'nu büyük ihtimalle 2016 İlkbahar'ında çekmeye başlayacaklarını belirtti ve filmi Sam Taylor-Johnson'ın çekip çekmeyeceğini bilmediğini söyledi.

Jamie, "En baştan beri düşüncemiz üçlemeye hak ettiği değeri gösterip üç kitabı film yapmaktı," diyor.

Eşi Amelia Warner'ın seks sahneleri yüzünden kendisine devam filmlerinde yer alma izni vermediğine dair çıkan dedikodulardan bahsettiğimde Dornan adeta köpürüyor.

"Kesinlikle bir yerlerinden uyduruyorlar," diyor. "[Amelia] tabii ki her işimde önceden senaryoları okuyor ve Grinin Elli Tonu konusunda kesinlikle bana büyük destek veriyor."

Peki Dakota ile anlaşamadıklarına dair çıkan söylentiler?

Bu defa da kahkaha atıyor. "Eğer ikimiz arasında bir kimya sorunu olsaydı filmi çekmezlerdi zaten... kimya ne ifade ediyorsa artık. Böyle bir rol için bir sürü aşamadan geçiyorsunuz, eğer bir sorun olsaydı bizi seçmezlerdi."

Dornan eğer BBC2'de yayınlanan The Fall dizisi olmasaydı Christian rolüne seçilemeyeceğini belirtiyor. "Ben yalnızca bir baba ve eşim, ciddiyim. Eğer The Fall olmasaydı Grinin Elli Tonu gibi bir proje benim için söz konusu dahi olmazdı."
(...)

Dornan, Christian Grey'den alabildiğine uzak iki farklı filmde rol almaya hazırlanıyor. Jadotville'de uranyum ve bakır madenlerini korumak amacıyla kiralanan Fransız, Amerikan ve Belçikalı lejyonlarla savaşmak için Kongo'ya gönderilen Birleşmiş Milletler ordusunun kumandanını canlandıracak. Ve Anthropoid'de ise o ve Cillian Murphy, suikast görevi verilen iki Çek askerini canlandıracaklar.

Aktör, farklı işler yapma peşinde ve sadece Christian Grey'i canlandıran kişi olarak anılmak istemiyor. Son günlerde sokakta daha çabuk tanındığını belirten Dornan, bu durumu gayet iyi idare edebildiğini söylüyor.

"İsterseniz bunun saltanatını sürersiniz," diyor. "Ama ben sürmek istemiyorum."

Çeviri: JamieDornanTR | Röportajın tamamını BURADAN okuyabilirsiniz.
Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder