26 Mart 2015 Perşembe

Karanlığın Elli Tonu'nu Sam Taylor-Johnson Yönetmeyecek


Deadline - Sam Taylor-Johnson yaptığı resmi açıklamada, E L James'in çok satan romanından Universal tarafından uyarlanan Grinin Elli Tonu filminin devamı Karanlığın Elli Tonu'nu yönetmeyeceğini belirtti.

Sam Taylor-Johnson: "Grinin Elli Tonu'nu yönetmek her zaman minnet duyacağım çok yoğun ve inanılmaz bir deneyimdi. Bunun için Universal'a teşekkür etmeliyim. Oyuncu ekibiyle, yapımcılarla ve teknik ekiple, özellikle de Dakota ve Jamie ile çok yakın bir dostluk kurdum. Devam filmlerini ben yönetmeyeceğim ama ikinci ve üçüncü filmi yönetecek, bu heyecanı yaşayacak olan kişiye şimdiden başarılar diliyorum."

Bu da demek oluyor ki E L James'in üçlemesinden uyarlanan ve gişede yarım milyar dolardan fazla hasılat elde eden yapım için Universal'ın bir sonraki adımı bir yönetmen bulmak olmalı. Şimdilik erotik roman serisinin 2. filmi için herhangi bir kişinin adı geçmiyor. Fakat Jamie Dornan, milyarder Christian Grey, Dakota Johnson ise Anastasia Steele olarak geri dönecekler. İkisi de devam filmleri için anlaşma imzalamış durumda.

Çeviri: Jamie Dornan TR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder