23 Mart 2015 Pazartesi

Yapımcı Dana Brunetti Oyuncuların İlk Film İçin Aldıkları Ücret Hakkında Konuştu

Grinin Elli tonu filminin yapımcısı Dana Brunetti yeni filmle ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncuların ilk film için aldıkları ücret hakkında yorum yapan yapımcı, her oyuncunun kariyerine bir yerden başlaması gerektiğini savundu.

Grinin Elli Tonu filminin yapımcısı Dana Brunetti açıklamalarda bulundu. Son günlerin fenomen filmi Grinin Elli Tonu’nun devamında yönetmen Sam Taylor-Johnson’ın yer alıp almayacağı hala merak konusu. Aynı zamanda oyuncuların ücretlerinin artışı bir süre gündemdeydi. meltyhaber.com size Grinin Elli Tonu oyuncusu Jamie Dornan'ın ücreti arttı mı söylentisinden bahsetmişti. Hasılat rekortmeni olan Grinin Elli Tonu filmi için diğer film yıldızlarına rağmen düşük ücret alan Dakota Johnson ve Jamie Dornan ile ilgili haberler gündemden düşmemişti. Filmin yapımcılarından Dana Brunetti bu konuya açıklık getirdi.

Aynı zamanda Sam Taylor-Johnson’ın Grinin Elli Tonu serisinin ikinci filmi yönetip yönetmeyeceği konusunda bir fikri olmadığını belirten Brunetti, oyuncuların ilk film için az ücret almasını şöyle değerlendirdi: "Bakın, ben bu endüstriye girdiğimde dişimi sıktım, birçok işte para almadan çalıştım. Önemli işlerde, fırsatlarda yer alırken düşük ücretleri önemsemiyorum. Wolf of Wall Street (Para Avcısı) filmindeki Jonah Hill’i düşünün. Bu film, kariyeri için muhteşem oldu. Bu yüzden yer aldıkları filmin başarılı olmasına rağmen çok para alamayan ama bu halde film endüstride yer almak isteyen kimse için ağlayamam… Herkes bir yerden başlamak zorunda.'' 

Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder