7 Şubat 2016 Pazar

Dakota Johnson Access Hollywood'a 'Karanlığın Elli Tonu' Hakkında Konuştu


Dakota Johnson, geçtiğimiz günlerde yeni filmi 'How To Be Single'ın tanıtımları kapsamında Access Hollywood'la bir röportaj gerçekleştirdi ve bu röportajda, 'Karanlığın Elli Tonu'yla ilgili merak edilen birkaç soruya cevap verdi. Johnson, filmin çekimlerine nasıl hazırlandığına, spor yapıp yapmadığına dair şunları söylüyor.

"Egzersiz hazırlık sürecinin olmazsa olmazı. Filmi çok yakında çekmeye başlayacağız ve bence çok heyecan verici olacak. Tekrar aynı karakterlere bürünmek ve onları, hayatlarında bir adım daha ileri götürmek ilginç olacak çünkü hikaye bir nevi gerilim halini alıyor. Yani biraz daha korku unsurları barındırıyor ve bence bu harika bir şey."

Johnson, filmdeki seks sahnelerinin kendisine ket vurup vurmadığı konusunda ise bu tarz şeylerde "asla rahat olmadığını" dile getiriyor.

"Evet, elbette kendimi rahat hissetmiyorum. Çünkü o sahneleri özel veya gözlerden uzak bir yerde çekmiyoruz, dolayısıyla bu asla rahat hissedebileceğiniz bir şey değil. Fazlasıyla rahatsız edici ve ilginç bir şekilde pek çok özel jest ve koreografi gerektiren bir durum. Böyle bir şey için asla kolay diyemem. Ortaya fırlayıp da 'Hadi millet yapalım şu işi!' demek mümkün değil."

*Haber ve çeviri blogumuza aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder