19 Ocak 2015 Pazartesi

Dakota Johnson Vogue Amerika Dergisinin Şubat 2015 Sayısının Kapağında Yer Alıyor!


Kısa alıntılar:

Sam Taylor-Johnson: "Dakota adeta sahne çalıyor. Bu kızı daha fazla görmek istiyorum diye düşünmenize neden oluyor. Aklımızı başımızdan aldı. Metnin inceliklerini çok iyi anlıyor ve bunu nasıl narinca canlandırması gerektiğini çok iyi biliyordu. Dakota'nın rolünü kırılgan, masum bir şekilde canlandırma yeteneği var ama bu masumiyetinin altında yatan güç zafer elde edeceğini düşünmenizi sağlıyor."

Dakota: "Müzik, sanat ve film yapan insanların arasında büyüdüm. Bu yüzden ben de film yapabilirim diye düşündüm."

Sam Taylor-Johnson, Dakota hakkında: "Çıplak olması gereken çok zorlu sahneler çektik - üstelik bu sadece fiziksel çıplaklık değildi. Ama [Dakota] tamamen korkusuz ve cesur biri."

Dakota, Grinin Elli Tonu hakkında: "Bu filmde yer almak istedim çünkü çok farklıydı ve yoğun bir aşk hikayesi anlatıyordu."

Jamie, Dakota hakkında: "Dakota çok komik biri - ve bir film setinde espri yapmak zamanla oluşan bir şeydir. Ama o aynı zamanda güçlü bir drama oyuncusu. Bir dakika önce şaka yaparken bir an sonra ekranda kalbinizi sızlatabiliyor - yani gerçekten mükemmeldi."

Sam Taylor Johnson, Jamie ve Dakota hakkında: "İkisi arasındaki kimya anında fark edilen bir şeydi."  

Orijinal resimler

  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Taramalar

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Çeviri JamieDornanTR & blogumuza aittir.
Taramalar | Resimler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder