11 Şubat 2015 Çarşamba

Dakota Johnson'ın Flick and The City Röportajı



- Film sonunda izleyici karşısına çıkacak, bu konuda nasıl hissediyorsun?

Dakota: Hem rahatlamış hemde heyecanlı hissediyorum.

- Peki bu süreç senin için nasıldı?

Dakota: Çok farklı, ilginç, havalı ve çılgıncaydı. 

- Hayranlar filme kesinlikle bayılıyorlar, sende son bir kaç gündür New York'tasın, onlardan olumlu tepki almak nasıl bir duygu?

Dakota: Bu duygu gerçekten çok özel. Bu film için gerçekten çok çalıştık. Bir yandan filmi sanatsal açıdan sağlam tutmaya çalışırken, bir yandan da hayranların isteklerine sadık kalmaya çalıştık. Yani bu duygu gerçekten harika.

- Herkes bu film konusunda çok tutkulu durumda. Senin için her şeyi doğru şekilde yapmak neden önemliydi?

Dakota: Bir aşk hikayesi ile bu daha önce hiçbir fikrimin olmadığı, çılgın ama bir o kadar da merak uyandıran ve ilginç hakim-itaatkar olayı gibi iki farklı unsuru bir araya getiren bir filmde, çok dikkatli davranmalı ve hayranların isteklerine sadık kalmalısınız. Çünkü bu kitap serisini gerçekten çok seven bir hayran grubu söz konusu. Kitapta gerçekten taptıkları anlar var ve bizler kitabı gerçek bir film haline getirmek zorundaydık.

- Jamie Dornan ile birlikte çalışmak ve onunla böyle bir tecrübeyi paylaşmak nasıldı?

Dakota: Gerçekten çok güzeldi. Bence ikimizde çok şanslıydık çünkü ben bu tarz bir işi ondan başkasıyla yaptığımı hayal edemiyorum. Ve filmi çekerken gerçekten çok güvenilir, nazik, yumuşak ve komikti... Başka bir deyişle gerçekten harikaydı. 

- Sam'i (Taylor Johnson) bu film için uygun yönetmen yapan şey neydi?

Dakota: Sam gerçektende muhteşem biri. O gerçek bir sanatçı. Dünyaya karşı çok güzel bir bakış açısı var ve bu filmin altında yatan unsurları gerçekten harika şekilde kavradı. Filmin duygusal kutuplarını, normale göre farklı olan cinsel yanını beyaz perdeye yansıtmak için elinden gelen her şeyi yaptı ve tüm bunları sıradışı derecede güzel göstermeyi başardı. 

- Son olarak, filmde hayranların görmesi konusunda seni en çok heyecanlandıran şey nedir?

Dakota: İlk olarak, hayranların bu karakterlerin fiziksel açıdan değişimlerini görmeleri için çok heyecanlıyım. İkinci olarak, Ana ve Christian'ın kontrat konusunda konuştukları sahneyi görmeleri için çok heyecanlıyım çünkü o sahne karakterlerin bambaşka bir tarafını görmemizi sağlıyor. Ayrıca hayranların Kırmızı Acı Odasını görmeleri için çok heyecanlıyım çünkü orası gerçekten çok güzel ve özel. O odayı gerçekten muhteşem yaptılar. 

Çeviri: FiftyShadesofGreyTR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder