26 Nisan 2014 Cumartesi

Rita Ora 'Grinin Elli Tonu'ndaki Oyunculuk Sırrını Anlatıyor


Çekici şarkıları ve katil stiliyle bilinen Rita Ora, artık oyunculuğuyla da anılacak.

İngiliz şarkıcının "Hızlı ve Öfkeli 6" filminde ufak bir rolü vardı fakat, EL James'in erotik romanından uyarlanan "Grinin Elli Tonu"nda çok daha büyük bir role sahip.

Milyarder iş adamı Christian Grey'in kız kardeşi Mia Grey rolünü kabul eden Ora, film hakkında daha fazla bilgi almak isteyen MTV News'e yakalandı.

"Mia, ne olursa olsun erkek kardeşini dürüstçe seven biri." diyor Ora. "Henüz erkek kardeşinin fantezilerinden haberi yok ama o her şeyin fazlasıyla içinde ve Christian'ı çok seviyor, aynı zamanda Fransa'da okuyor, Fransızca konuşuyor. Ve bu da bana iyi bir öğrenim alanı oluşturdu."

Rita Ora aslında, filmin soundtrackinde yer almak umuduyla projeye yaklaştı ama birden bire kendini oyuncu kadrosunda buldu. Rolünü canlandırmanın tahmin ettiğinden daha zahmetli olduğunu çünkü iki farklı dil konusunda akıcı konuşması gerektiğini itiraf ediyor.

"Rolüme Amerikan aksanı yapmayı ve Fransızca'yı öğrenerek, aynı zamanda da kendimden uzaklaşarak hazırlandım." diyor. "Kahverengi bir peruğum vardı ve ailesini görmek için bir Fransız okulundan gelen zeki bir kıza büründüm. Oldukça özveriliydik, okula geri dönmek gibiydi."

Sapıkça seks sahnelerinde içermediği halde sette ve set dışında odaklanmakta zorlandığı anlar da olmuş.

"Dakota ile çalışmak son derece eğlenceliydi. O çok güzel biri, bu yüzden biraz dikkatinizi dağıtıyor. Ama o gerçekten çok çok harika biri... İnanılmaz bir aktris, bu yüzden ondan bir şeyler öğrenmiş kadar oldum." diyor Ora. "Set dışında sürekli bir komiklik yaşanıyor, hep birileri şakaya maruz kalıyordu ama her zaman iyi vakit geçirdik, baskı yapılan ortamlarda çalışmak istemiyor insan özellikle yaratıcı bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışıyorsanız. Ama bu deneyim inanılmazdı, tekrar tekrar yapabilirim."

Çeviri: Görkem D. | Elwiens
Kaynak: MTVNews

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder